Les nostres especialitats

A GUSTOS Bcn, oferim al client les nostres gustoses especialitats, basades en La Dieta Mediterrània, considerada tot un estil de vida, patrimoni cultural evolutiu, dinàmic i vital, fonamentada en una dieta equilibrada, variada i amb una aportació de macronutrients adequat, amb productes frescos, locals i de temporada com els que utilitzem nosaltres.

GUSTOS t'ajudem a cuidar la teva salut, a més de contribuir al manteniment d'una agricultura sostenible i a protegir el medi ambient.

Els nostres arrossos provenen de les millors collites del Delta de l'Ebre, el marisc de màxima qualitat i frescura és escollit amb molta cura de la tradicional pesca Mediterrània  i es complementa amb un sofregit casolà realitzat amb ingredients de l'hort de Murcia i Navarra. 

Paella, tot pelat

Arròs amb gambes, calamars i musclos. Tots els ingredients pelats llestos per a degustar

Paella de marisc

Arròs amb escamerlans, gambes, musclos i closes.

Arròs amb carxofes

Arròs amb carxofes, cloÍses, gambes pelades i ceps.

Arròs negre

Amb musclos, gambes pelades, calamars, carxofes i tinta de calamar.

Fideuà tradicional

Gambes, anelles de calamar, musclos, carxofes, pebrot vermell i pèsols. Acompanyada amb allioli.

Paella mixta

Amb pollastre, gambes, musclos i costella de porc.

Paella de verdures

Paella de verdures amb pastanaga baby, mongeta tendra, pèsols, pebrot vermell rostit, ceba fregida, albergínia rostida i faves.

Plat de pernil Especial Segovia con pà torrat amb tomàquet

Anxoves amb melmelada de tomàquet, buquet d’amanida i crostons

Anxoves amb oli d'oliva i pà torrat amb tomàquet

Les nostres patates braves
Pop a la gallega

Xampinyons amb all i julibert

Xoricets a la sidra

Gambes a l'allet

Musclos a la marinera
Aletes de pollastre adobades

Truita de patates, pà amb tomàquet i buquet d’amanida

Pà torrat amb tomàquet

Formatge Manxec curat reserva
Patates chips Gustos

Calamars a la romana

Patates fregides

Xipirons amb ceba


Amanida de l’horta (tomàquet, enciam, ceba, olives)

Amanida d'anxoves del Cantàbric

Amanida de formatge de cabra calent, codony i nous

Amanida de gambes a l’allet, albercocs secs i crostons




Macarrons a la boloñesa

Espaguetis a la carbonara al seu punt de cremositat

Espaguetis a la boloñesa

Tagliatelle funghi amb ceps cremosos

Tagliatelle a la marinera

Raviolis amb salsa de formatges