Amants de les paelles i els arrossos

La paella sorgeix en les zones rurals de València, entre els segles XV i XVI. En l'actualitat, s'ha convertit en un plat consumit per tot el territori espanyol, cuinada de diferents maneres i amb diferents saons.

La paella des dels seus inicis ha estat un plat que reuneix la gent per celebrar un esdeveniment . Es tracta d'un plat festiu i tradicionalment mediterrani.

Gustos, precisament, vol reunir famílies i amics en els seus restaurants per a poder gaudir d'una agradable vetllada degustant una paella o diferents tipus d'arrossos, en la versió més natural i cuinada a foc lent i fent d'això tot un espectacle.

Cuinem a la vista dels nostres clients , per començar la "festa" junts i gaudir tant de la preparació de la mateixa, com de l'aroma i l'encant que desprèn.

Què és el gust?

Es diu del sentit corporal mitjançant el qual es percep i es reconeixen els sabors. Sabor que tenen les coses.

Satisfacció, plaer, delit o sensació agradable que ens produeix alguna cosa. Facultat de sentir o apreciar allò que és bo. Aficionar-se a alguna cosa. Estar còmode, tenir la sensació de benestar. Desig de tenir alguna cosa que ens produeix satisfacció.

El gust també és...elegància, capritx, sensibilitat, plaer, desig, satisfacció, distinció, preferència, estètica, estil, paladar, goig, finesa, sabor, alegria, festa i gràcia.

I els gustos?

Es diu de la sensació que reuneix tots els significats de la paraula gusto.

Aquest és el nostre objectiu, delectar els sentits dels nostres clients per a què durant el temps que dediquen a menjar en un dels nostres locals, puguin gaudir al màxim dels seus gustos.